W Rezydencji Pod Orłami odbędą się dwa Bale Sylwestrowe

Nie masz jeszcze planów na Sylwestra? W Rezydencji Pod Orłami w Sali Kryształowej zostało tylko kilka miejsc, ale nic straconego! W tamtejszym lokalu odbędzie się drugi, oddzielny bal sylwestrowy, w osobnej Sali Złocistej! 

Rezydencja Pod Orłami Obiekt znajduje się ulicy Szopena 49 w Lubaczowie, niedaleko Szpitala (nawet 2 minuty autem od rynku).  Składa się z dwóch uroczych sal bankietowych - Kryształowo - ażurowych oraz Złocistej, w których łącznie zmieści się ponad 320 osób. Zostały stylowo zaprojektowane z przeznaczeniem do realizacji wesel, bankietów, balów maturalnych, półmetkowych, komunii, chrzcin, balów karnawałowych, andrzejkowych, walentynkowych, sylwestrowych oraz innych wszelakich imprez. W lokalu znajduje się także wielkopowierzchniowa kuchnia.



Dlaczego warto skorzystać z oferty Sylwestrowej Rezydencji?
- dobra lokalizacja dla mieszkańców Lubaczowa oraz dalszych okolic
- możliwość skorzystania z oferty noclegowej na miejscu
- dwie klimatyzowane sale
- ogrodzone miejsca parkingowe ponad 130 aut
- dobra muzyka na żywo
- gość specjalny (niespodzianka)
- Pan Tadeusz, wino i drinki – BEZ LIMITU
- opcja odwozu po wcześniejszej konsultacji z organizatorem
- bogate menu

Sala Złocista - to właśnie tutaj odbędzie się kolejny bal sylwestrowy

Menu Sylwester 2015/2016 (takie same w dwóch salach)
 
I. Danie Ciepłe
-Zupa krem z leśnych grzybów aromatyzowany oliwą truflową podawany z serową diablotką
 
II. Danie Ciepłe
-Polędwiczki po królewsku w aromatycznym sosie ziołowym serwowane ze złocistymi talarkami ziemniaków w asyście bukietu surówek
 
III. Danie Ciepłe
-Gulasz z mięsa dzika, lasem i jego darami pachnący, długo marynowany w winie i ziołach podawany w towarzystwie bułeczek na ogniu wypiekanych, dawniej „ podpłomykami ” nazywanymi

IV. Danie Ciepłe
Specjalność Szefa Kuchni
-Prosię pieczone po staropolsku, płonące z dodatkami ( ziemniaki opiekane z okrasą, kasza po chłopsku z grzybami, kopytka obsmażane na maśle, kluski śląskie z „dziurką” z domowej mąki wyrabiane, kapusta na winie, wszystko to w towarzystwie warzyw z pieca )
Danie podawane przez dwóch kucharzy w eleganckich strojach porcjowane na sali

V. Danie Ciepłe
-Barszczyk czerwony z gorącym pasztecikiem podawany
 
Przystawki:
-Schab w miodzie i kminku, karkówka w ziołach i korzennej musztardzie,
-Schab pieczony peklowany z musem chrzanowym w galarecie
-Półmisek tradycyjnych mięs pieczystych; boczek pieczony z czosnkiem i majerankiem
-Wybór domowych pasztetów mięsnych
-Wędliny swojskie wieprzowe i z dziczyzny
-Kiełbasy, boczki, balerony z własnej wędzarni
-Tymbaliki drobiowe z octem różowym
- Filet tradycyjnie marynowanego śledzia podawany z trzema sosami; ( śmietanowym z jabłkiem, cebulką w oliwie, pomidorowym z ziołami )
-Tatar z łososia wędzonego na kruchej babeczce
-Golonka pieczona w piwie podana na kapuście z dodatkiem ostrego chrzanu i musztardy
-Udziec z dzikiego zwierza pieczony pikowany czosnkiem i słoniną z dipem żurawinowym
-Chrupiąca kaczka polana sosem rodzynkowym podawana na prażonych jabłkach
-Pierogi Babcinych receptur ręcznie wyrabiane z delikatnego ciasta, z wybornymi farszami,
-Żur staropolski gotowany na zakwasie i wędzące podawany z jajkiem i białą kiełbasą polane okrasą
-Bigos staropolski na czerwonym winie ze śliwką i grzybami
-Sałatki ( królewska, krabowa, tortellini )
-Pieczony w papilotach amur królewski z warzywami korzennymi skropionymi białym winem, doprawiony ziołami prowansalskimi, w asyście pieczonych pomidorów wiśniowych
-Pstrąg pieczony w piecu, serwowany z sosem z białego wina i cytryny
-Pieczywo mieszane
 
Napoje
-gazowane alfred ( w szklanych butelkach )
-tymbark cztery smaki ( w szklanych butelkach )
-niegazowane soki caprio ( w dzbankach )
-woda niegazowana z cytryną ( w dzbankach )
-kawa z ekspresu ( espresso, latte, mocchiato, au lait )
-woda gazowana
-czekolada
-herbata
 
Alkohole
-wódka Pan Tadeusz (bez limitu )
-wino, drinki (bez limitu )
-szampan na powitanie Nowego Roku

Dodatki
-fontanna wyśmienitej włoskiej czekolady
-ciasto mieszane
-owoce (winogron, mandarynki, banany, kiwi, gruszki, jabłka)

Sala Kryształowa, na której odbędzie się bal sylwestrowy.

Zabawa rozpoczyna się o godzinie 19:00!

Na sali złocistej zagra na żywo Chromatic Plus, a na sali kryształowej Majweski Band. 

Cena 220 zł / osobę.

Dodatkowo - Gwiazda wieczoru wystąpi Lwowski Batiar JURIJ TOKAR

Rezerwacje: 883 923 410

Zapraszamy serdecznie!

Bądź na bieżąco:
https://www.facebook.com/RezydencjaPodOrlami


Odwiedź on-line:

 

{flike}

Artykuł sponsorowany

Najbliższe wydarzenia